Søk om et lån

Når du søker om Aurora Loans, vil du finne prosessen både enkel, informativ og på nett.

En ting vi har lært gjennom årene hvor vi har tilbudt lån, er at det bestandig er bedre å holde det enkelt - så det er alltid vår filosofi.

Vi jobber veldig hardt for å gjøre nettstedet vårt svært enkelt å bruke, og vi holder prosessen så rask som mulig. Du vil legge merke til at søknad om et lån hos Aurora blir gjort lettere fordi vi er der med deg hvert trinn på veien for å veilede deg, svare på dine spørsmål og fullføre søknaden din så raskt som mulig.

Før pleide lånesøknader å gå sakte og skape forvirring, med store mengder papirarbeid som brukte en mannsalder på å komme frem i posten og en rekke telefonsamtaler. I disse dager er det litt enklere, så vi holder det på nett, kommuniser alltid med deg på en grei måte, og vil ikke be deg om å sende noe via post.

I tillegg vil vi alltid være der for deg, også etter at telefonsamtalen er avsluttet. Vårt telefonteam bistår deg mer enn gjerne i søknadsprosessen, og vi vil sørge for at vi har en hyggelig samtale før du låner fra oss, slik at vi kan bli kjent med hverandre.

Når vi er klare for å møte deg, kan du forvente at hele prosessen, fra søknad til utbetaling, fullføres på en dag eller to.

Hvor mye kan jeg låne?

Vi tilbyr lån fra 10 000 - 65 000 kroner, over 1 til 5 år (BELØP kan bli gjenstand for endring)

Du vil trenge en garantist mellom 18 og 75 år, med en god kreditthistorikk og uten fortidige betalingsproblemer. Garantisten samtykker i å betale tilbake lånet ditt hvis du ikke gjør det, så det er viktig at både du og han eller hun har råd til de månedlige avdragene på lånet uten nevneverdige problemer, og at en eventuell tilbakebetaling er forenlig med å leve et vanlig liv.

Før du tar ut et lån hos oss, må du være 100% sikker på at du har råd til lånet, og på at vi er det beste alternativet for deg.

Hva er kriteriene for lånetaker?

Vi i Aurora Loans dømmer deg ikke for din tidligere kreditt.

Alt vi trenger er at våre låntakere er norge innbyggere, i alderen 18 til 75 år og i stand til å ha råd til tilbakebetalingene.

Du vil også trenge en venn eller et familiemedlem som stoler på deg til å stille som garantist.