Kontakt oss

Det finnes ingenting som er mer frustrerende enn et firma som er vanskelig å kontakte. Fra å sitte på vent (å lytte til den sangen som setter seg på hjernen), til å vente i en mannsalder på e-postsvaret eller det øyeblikkelige chatvinduet.

Aurora Lainoissa pidämme sen yksinkertaisena (kuten lainamme) - ymmärrämme, että jos haluat ottaa meihin yhteyttä, on silloin tärkeää, että autamme sinua etsimään mahdollisimman nopeasti vastauksia.

Derfor sørger vi alltid for en detaljert og informativ nettside, og vi gir deg tilgang til all informasjon du trenger - sjansene er, hvis du trenger noe, så har en annen kunde trengt akkurat det samme.

Men å gi deg mange nyttige spørsmål, svar og detaljer på vår nettside er egentlig ikke nok. Av den grunn vil du alltid kunne kontakte oss også på andre måter.

Hvis svaret du trenger ikke allerede finnes på nettsiden vår, kan du stille et spørsmål via nettsiden vår. Temaet vårt besvarer henvendelsen din så raskt som mulig.

Hvis situasjonen din er mer komplisert, er det bedre at vi snakker sammen. Våre telefonlinjer er åpne hele dagen, våre ansatte har god opplæring og både kan (og vil) snakke med deg på telefon for å håndtere henvendelsen din.

Noen kunder synes det er lettere å kommunisere via e-post, vanligvis hvis de jobber lange timer eller foretrekker å skrive ting ned enn å snakke på telefon. Så vi har et lag spesielt å svare på deg via e-post - vi tar sikte på å komme tilbake til deg innen 24 timer.

Så, når vi lanserer, vil vi være lette å kontakte, mer enn villige til å hjelpe, en glede å snakke med og bestående av allsidige og gode folk - vi ser frem til det!